2013. július 7., vasárnap

Gázfröccs, benzingőz és Streetfighterek Balmazújvároson

Motoros Fesztivált rendeztek tegnap Balmazújvárosban. Az eseményt hagyományteremtő szándékkal szervezte a Koroknai Autósiskola. A találkozó igen jó fogadtatásra talált a helyi motoros közösségben, amelyen 150-250 kétkerekűt hajtó vett részt.

A esemény plakátja
forrás: koroknaiautósiskola.hu

Talpig bőrruhába öltözött motorosokkal, benzingőzzel a levegőben, no és persze jobbnál jobb ACDC muzsikákkal találkozott tegnap az, aki délelőtt Balmazújvároson szombati ügy-bajos dolgainak igyekezett a végére járni. Motoros Fesztivált rendeztek ugyanis a településen, amelyen a becslések szerint 150-250 motoros vett részt.

Az eseményt Koroknai Imre, a Koroknai Autósiskola vezetője szervezte. A fővédnökséget Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnöke és Tiba István, Balmazújváros polgármestere vállalta, akik üdvözölték a jelen lévő helyi, környékbeli és a messziről érkező vendégeket is. A legtávolabbról talán testvérvárosunkból, a lengyelországi Lancutból jöttek a hagyományteremtő szándékkel életre hívott rendezvényre. Dr. Tiba István már a megnyitón tolmácsolta lengyel kollégájának meghívóját a polák város többnapos motoros találkozójára, amelyet kitörő lelkesedéssel fogadtak a jelenlévő újvárosiak is.

A szombati rendezvény első látványos programja a 10 órakor induló motoros felvonulás volt, amely rendőri biztosítással haladt végig a városon. A motoros ügyességi feladatok és a vezetéstechnikai tanácsok mellett két streetfighter bemutató is színesítette a programot. Az első Motoros Fesztivál Balmazújvárosban délután ért véget, így kora este sok motoros a szomszédos Tiszacsegére, a Halfesztiválra is ellátogatott.

(B.T.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése